Friday, October 07, 2011

Siaran-Siaran Langsung Streaming Pembentangan Bajet 2012


Live streaming di laman : - www.rtm.gov.my/bajet2012/

atau 

Anda juga boleh memberi ulasan secara langsung menerusi ruangan lintas langsung di laman web Harian Metro, http://www.hmetro.com.my/HMLIVE/coverlink/20111006124449/index_html

atau

Anda juga boleh memberi ulasan secara langsung menerusi ruangan lintas langsung di laman web Berita Harian, http://www.bharian.com.my/BHLIVE/coverlink/20111004173239/index_html

atauKUALA LUMPUR: Sempena pembentangan Bajet 2012 oleh Perdana Menteri, Datuk Sri Najib Razak petang esok, rakyat Malaysia boleh berkongsi pandangan dan memberi ulasan secara langsung menerusi ruangan lintas langsung di laman web Harian Metro, www.hmetro.com.my.

Ruangan tidak memerlukan pendaftaran orang ramai untuk penyertaan itu, dijangka bermula pada jam 3 petang esok hingga tamat program pembentangan Bajet 2012. Pembaca hanya perlu melawat hmetro.com.my dan klik pada banner ‘lintas langsung’ serta perlu menyatakan nama untuk membuat komen.

Selain mendapatkan maklumat, laman interaksi secara langsung itu juga membolehkan pembaca bertukar-tukar pendapat dan idea di kalangan pembaca Harian Metro.

Pembaca boleh mengikuti perkembangan pembentangan Bajet 2012 di Parlimen dan ulasan pelbagai pihak dari semasa ke semasa melalui seksyen Mutakhir dan Foto Pilihan di web Harian Metro selain mengikutinya di laman sosial facebook (www.facebook.com/metroonline) dan Twitter (twitter.com/hmetromy).

Sumber : Harian Metro Online

APA PENDAPAT ANDA TENTANG PEMBENTANGAN BAJET 2012 ?

No comments: