Monday, September 26, 2016

Jom Pi Melaka, Kedah vs PDRM 15 Oktober 2016

Harga : RM100.00 + Tiket

Separuh Akhir Ke-2
Sabtu, 15 Oktober 2016
KEDAH vs PDRM
Stadium Hang Jebat, Melaka

Tempat Terhad, 40 Seat

Call :- 0134958444 (Mail)




Hospital Pendang

UTAMAKAN PROJEK HOSPITAL PENDANG
Sinar Harian, 22 September 2016.


Sunday, September 25, 2016

Perkhidmatan Mesin Rumput Kuala Nerang, Pendang, Jitra, Alor Setar



Perkhidmatan mesin rumput...Kuala Nerang...Pendang...Jitra...Alor Setar...membantu ekonomi bangsa kita..perlukan perkhidmatan hubungi no.ni 017-5197546 Shamsul (chik)...sekadar membantu menjana ekonomi bangsa sendiri..!!!

Info dari group facebook pendang

TANAH LOT DI BUKIT JAMBUL UNTUK DIJUAL

Assalam warga pendang,



Ni sy ada tnh lot baru buka di bukit jambui..  depan sekolah kebangsaan.. lot paling kecik 4130kp.. RM29K shj.. berminat call/whatapps 012-5885121..
Ok.. bye.  Tq..

Info dari group facebook pendang


Thursday, September 08, 2016

08 09 2016 PROMOSI GEL AMANI RM90.00


SEBOTOL RM90.00

CALL/SMS/WHATSAPP 017-5763248
COD : PENDANG, KEDAH

Monday, August 01, 2016

Gel Mandian Bidara, 1 Botol 200ml, RM49.00 Sahaja

Gel Mandian Ekstrak Daun Bidara


Apa kata pengguna ? 




Kami ingin perkenalkan Gel Mandian Ekstrak Daun Bidara


Gel Mandian Bidara
1 Botol 200ml
RM49.00 Sahaja

Hubungi Saya,
SyamSyun / 017-5763248
Cod Barang : Pekan Pendang, Kedah Darul Aman

Thursday, November 26, 2015

Vietnam Mask : Menanggalkan BLACKHEAD & WHITEHEAD Di Wajah

Vietnam Mask antara produk yang paling viral di media sosial.
Vietnam Mask ni fungsinya adalah untuk menanggalkan blackhead & whitehead di wajah. 
Mesti korang teruja nak cuba kan... 



Vietnam Mask itulah rupanya. 
Cenonet je bekasnya kan. 
Packagingnya sangat simple hanya guna plastik yg macam plastik ubat dari klinik tu. 
Dalam tu akan disertakan sekali dengan kertas arahan pemakaian, tapi kalau korang paham bahasa Vietnam boleh lah. 
Lepas tu disediakan sekali dengan kepingan kertas putih yang nipis, ala-ala kertas serap minyak kat muka tu. 

Cara pakai Vietnam Mask :
1.Cuci bersih muka macam biasa.Lap kering.
 2.Oleskan sedikit Vietnam Mask pada bahagian yang korang nak tanggalkan blackhead.Macam kat hidung ke, seluruh muka pun boleh.
3.Tampalkan kertas putih.Kertas putih tu automatik akan melekat sebab Vietnam Mask tu macam gam.
4. Biar selama 5 minit, kulau dah x sabar sangat 3 minit pun boleh kot.Tapi hasil nya kuranglah. 5.Pastu cuci muka semula untuk hilangkan kesan gam Vietnam Mask.



Vietnam Mask memang best, tak rugi beli. Berbaloi. 
Kalau korang berminat nak beli harganya RM15 sebotol, harga termasuk postage. 
Boleh whatspp 017-5763248 untuk belian dan pertanyaan.
Cod : Pendang, Kedah.

Thursday, November 12, 2015

Revell: cmdbiz4u.com : KEISTIMEWAAN CMD - 1001 KHASIAT ( Boleh Jumpa di Pendang, Kedah )

CMD ialah Concentrate Mineral Drops –

100% SEMULAJADI ASLI DARI
Titisan air dari Mata Air Great Salk Lake. Tasik ni berada 1000KM jauh dari bandar.. Tiada pencemaran, di kelilingi gunung. Air hanya masuk tapi tak mengalir keluar. Begitu hebat ciptaan Allah. Air dari tasik ini lah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dalam kehidupan seharian kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat. Air tasik ini diekstrak dan disejat secara solar dan ditapis dan di pasteur secara semulajadi.

KEISTIMEWAAN CMD - 1001 KHASIAT
CMD - PATI AIR MATA AIR TASIK MATI
YANG BER mineral + beralkali. InsyaAllah semua penyakit dari baby sampai la ke orang tua.. Dengan izin Allah, boleh kita ubati dan cegah. Apa pon mencegah lagi baik dari mengubati .

pakej FREE 1BTL CMD 30ML.

Pakej nya boleh pilih nak yg mana ya..
Ikut bajet anda.

HARGA :-
SILVER #RM178
1 botol 120ml @ 2 botol 65ml
FREE 1 BTL 30ML
FREE KEAHLIAN
POS RM7 SM/ RM11

PLATINUM #RM324
2 BTL 120ML @ 4 botol 65ml
FREE 1 BTL -30ML
FREE AHLI
Pos rm7sm/rm11ss

GOLD #RM470
3 BOTOL -120ML @ 6 botol 65ml
FREE 1BTL -30ML
FREE AHLI
Pos rm7 sm/ rm11 ss

DIAMOND #RM909
6 BTL 120ML @12 botol 65ml
FREE 1BTL 30ML
FREE AHLI
Pos rm10 sm/ rm16 ss

CMD 65ML
Jual - RM105

(Saya Akan Ajar cara Guna sampai paham dan ajar buat side income jika suka meniaga. 😁 )

NAK ?
Klik link utk info detail produk & testimoni
Info lanjut >>> ✳ FB/syam syun
📲📲0175763248 (syamsyun)